The fabulous life

MTV EMA 2010

Posted in Rants by daianara on November 11, 2010

Din intamplare am prins la TV, zilele trecute, decernarea premiilor europene MTV. Bineinteles ca am adormit inainte de jumate dar iata ce “highlights” au fost pana atunci:

  • Katty Perry intr-un tricou de fotbal american, rosu si cu paiete, pe post de rochie. Beata sau drogata (votez pentru ultima),a falsato-mieunat ultima ei piesa intr-una din pietele Madridului inainte sa se impleticeasca pe scena pentru a-si ridica premiul (nu mai stiu care a fost ala).
  • Justin Bieber a castigat Best Male. Bwhahahahah, no comment.
  • Felul in care castigatoarele Ke$ha si Katty Perry si-au recompensat fanii si audiente a fost prin injuraturi care sunt curioasa cat de repede au fost inlocuite de beep-uri la versiunea US. Ke$ha (aia cu Brush my teeth with a bottle of Jack) zicea ceva de genul: just fucking be yourselves. Allow me to lol little consumer culture adept.
  • Eva Longoria a facut o serie de gafe care, pentru mine, o trec la categoria pretty face, who cares about the brain?. De exemplu, in prima ora, a uitat de 2 ori cine urma sa prezinte un anumit premiu sau ciuntirea unor simple cuvinte in spaniola (impreshionante).
  • Pe covorul rosu au fost si 2 membrii din cast-ul Jersey Shore (ceva show de duzina al MTV-ului), un cocalar italo-american si contrapartea lui, pitipoanca asiatico-americana. Tipa: I actually am of Spanish origin. Host: Oh yeah, can you say anything in Spanish? Tipa: Uhm, I can say Hola.
  • Motivul pentru care am ajuns sa ma uit la premii a fost nominalizarea Innei. Contrary to popular trends, I don’t hate her. Bravo ei ca a ajuns peste tot in topuri iar campania de promovare si de a indemna oamenii sa o voteze mi s-a parut foarte draguta. Sadly, she didn’t win. Astept niste unfollow-uri acum. :P

Overall, totally embarrassing.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: