The fabulous life

What not to watch

Posted in Moving pictures by daianara on November 10, 2010

Saptamana trecuta am avut ceva mai mult timp liber asa ca am facut un mic catch up in materie de filme. Pot spune ca n-am pierdut nimic. Merg la cinema cam odata pe luna si mi se pare mai mult decat suficient: unu la mana, pentru ca nu apar mai multe filme bune intr-o luna si doi, orice s-ar spune e incomparabil mai bine si o experienta mai rewarding sa vezi un film la cinema.

Asadar, in ordine aleatoare, si cu spoilerele de rigoare, cateva filme cu care sa nu va pierdeti timpul:

 • The Social Network. Probabil cel mai mediatizat film din aceste luni s-a dovedit extrem de overhyped. Este mai degraba un documentar (de 2 ore) despre istoria Facebook. Tot filmul arata fragmente din audierile dinaintea unui proces legat de furt de proprietate intelectuala, cu flashbackurile de rigoare. Justin Timberlake apare dupa 1 ora si are vreo 15′ de screen time. De ce se vehicula ca e rol de Oscar ma depaseste.
 • Unthinkable. Samuel L. Jackson tortureaza timp de o ora jumate un american convertit la islamism. A bomb goes off and at the end they don’t know if they found them all.
 • Wall Street 2 (nu mai tin minte subtitlul). Oh my God, probabil mai prost chiar decat Unthinkable. Gordon Gekko e personaj secundar, povestea e a logodnicului ficei sale, care vrea sa se razbune pe ceva traders de la bursa care l-au facut pe mentorul sau sa se sinucida. Ca urmare raspandeste niste zvonuri care-i fac pe asa-zisii bad guys sa piarda peste 100 de milioane de $, lucru care ii determina sa-l angajeze instant pe tinerel. Singura faza care merita din film e cand Gekko ii fura toti banii ficei lui si isi deschide o firma in Londra. Mwhahaha!
 • Machete. Am clacat dupa 25 de minute. Big Mexican guy kills people with a machete. Filmat in stilul anilor ’70. Jur ca nu sunt in stare sa mai scot inca o idee coerenta despre filmul asta.
Advertisements

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. devland said, on November 10, 2010 at 3:14 pm

  “fiicei sale” – Fixed. :)
  I kinda liked Wallstreet, insa din perspectiva crizei economice and how it was explained for the not-economically-savvy audience. And it had Michael Douglas. But yeah, no Oscar material whatsoever.
  Machete vrea sa fie ce-a fost Predators pentru Predator, adica un omagiu. Nu l-am vazut, dar asta-mi inspira din trailere. And you have to appreciate random senseless violence at least on Mondays. :P
  Ala despre Facebook I’m curious to see ’cause:
  1. e hyped, over and over…
  2. Facebook e un fenomen interesant, si cel putin dpdv tehnic, are multe chestii inovatoare sub capota, stuff like HipHop http://developers.facebook.com/blog/post/358 which is consider to be adopted by phpbb and wordpress.

  Mi-s curios cand or scoate film despre twitter, ca si acolo sunt multe chestii, as Spock would put it: interesting. :P

 2. Daianara said, on November 11, 2010 at 10:37 pm

  I’ll get to fixing it when I get to a PC, thnx. Mie nu mi s-a parut nimic bine/simplu explicat in Wall Street, chiar din contra: sareau de la un subiect la altul fara sa explice de ce/cum se face trecerea. Comparatia cu Predators nu o pot aprecia pt ca n-am vazut filmul (si nici nu vreau sa-l vad). Social Network s-ar putea sa-ti placa la inceput pentru ca e super geeky dar sa vedem ce parere o sa ai la sfarsit. Cat despre Twitter, unul dintre conturi a devenit atat de faimos incat it got its own sitcom. Check out Shit my dad says.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: