The fabulous life

PC MID & Ebook (reader)

Posted in Geekesque by daianara on October 21, 2010

Intr-unul din raidurile zilnice prin Auchan, am dat peste un “chilipir” la raionul de electronice. Un ebook reader, color, cu Android 1.6 si WiFi la fabulosul pret de 600 lei. Cautasem informatii despre ebook readers in ultima vreme, stiam (in mare) preturile si caracteristicile celor mai importante modele asa ca am fost destul de surprinsa de oferta celor din Auchan.

Avertizare: whatever you do, DON’T buy this! E un produs de cea mai slaba calitate, facut in China, cu grave probleme tehnice. Din 3 bucati (cate aveau) nici una nu functiona. Defecte:

  • incarcatorul nu functioneaza
  • tableta se supraincalzeste si, ca urmare, se restarteaza. La nesfarsit daca nu o opresti de tot si nu o lasi sa se raceasca.
  • ecranul tactil e o bataie de joc. Pe langa selectarea greoaie a meniului e un cosmar cand dai de o lista mai lunga pentru ca nu ai cum sa ajungi la capat. Teretic ar trebui un stylus dar nu vine cu pachetul si sunt convinsa ca nu ar ajuta mult.
  • imaginea ar trebui sa se intoarca odata cu pozitia tabletei (verticala sau orizontala). Nici vorba de asa ceva ori, daca se intampla, decalajul intre rotirea tabletei si rotirea imaginii este mult prea mare.
  • nu vine cu ebook reader instalat nici cu card de memorie. Instalarea trebuie sa o faci tu intrand pe net si descarcand programul, lucru pe care nu-l poti face fara un card de memorie.
  • desi arata foarte bine in poza (great marketing stunt) calitatea materialelor din care este facuta e absolut execrabila. Plastic, iar butonul de meniu la fel, suflat cu aluminiu. Pica in 2 zile, sunt sigura.

Vorba aia, if it seems to good to be true, it probably is. Stay away from this.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: