The fabulous life

Recomandari site-uri

Posted in Geekesque by daianara on April 18, 2010

Am dat in ultimele saptamani de niste site-uri misto si ar fi pacat sa nu dau mai departe.

Buzzfeed-inregistreaza stirile/videoclipurile/etc care ajung la statutul de viral pe net. Partea faina e ca face lucrul asta cu vreo 30 de siteuri importante din State simultan (de la Cracked.com la Time.com) asa ca ajunge sa fie  ceva de genul 30 in 1. Most definitely recommended!

9gag-cum zice si catch phrase-ul “The funniest&simplest microblog in the world”.  Site-ul a pornit anul asta si e actualizat zilnic cu o gramada de poze/grafice/gif-uri funny, insane, heart warming, etc. Are deja peste 200 de pagini si, cu toata determinarea mea, am ajuns sa vad doar vreo 60 dintre ele. Acum ca-l accesez sa postez link-ul am dat de poza urmatoare care e wallpaper-ul meu la lucru. :D

TED-Ideas worth spreading-Trebuie sa recunosc ca il am la bookmarks de o gramada de vreme, tot dau de video-uri interesante insa n-am avut pana acum timp sa-l explorez cum se cuvine. E un site cu un continut video: conferinte tinute de profesori universitari, politicieni, specialisti in diverse domenii pentru care in mod normal ai plati. When you’re feeling brainy this is the place to go.

The best article everyday-the title says it all. Fie ca e ceva serios, de genul cum un tata si fii lui au ajuns sa aiba unul dintre cele mai de succes lanturi de fast-food din US, sau ceva SF: cum sa supravietuiesti daca esti ultima persoana de pe Pamant, site-ul livreaza exact ceea ce promite. De vizitat…zilnic. :)

Advertisements
Tagged with: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: