The fabulous life

On eggs, compromises and friends

Posted in Rants by daianara on October 3, 2009

Azi imi amintesc de Julia Roberts in Runaway Bride. No, I’m not a fan but bear with me. Joaca o femeie care se muleaza perfect pe barbatii cu care se intalneste si ajunge sa le adopte toate preferintele si visele (suna groaznic de cunoscut). Normal ca nu functioneaza si il paraseste pe fiecare la altar (bine, nu ca asta ar fi singurul motiv). O scena anume mi-a ramas in minte, cea in care e acuzata ca nici macar nu stie cum ii place sa manance ouale. Si dupa ce petrece o dimineata intreaga incercand ochiuri, omleta, oua fierte etc. se decide ca ei  ii plac ouale Benedict. Si nici unul din celelalte.

Azi, in timp ce-mi renovam PC-ul cuWindows 7, mi-am adus aminte de scena de mai sus. Si am realizat cate concesii am facut. Si am reevaluat un pic situatia. Acceptam prea multe doar pentru ca cineva e suficient de convingator si stie sa-ti vanda un produs sau o idee. Ne ascundem preferintele doar pentru a ne integra mai bine in multime. Frica de a fi outcast depaseste net frica de a fi banal. Acceptam neconditionat ce vrea celalalt pentru ca avem impresia ca asta e o dovada de iubire. Si ne simtim jigniti cand ne dam seama ca ceilalti nu renunta la planurile lor doar pentru ca o faci tu.  Emulam preferinte pentru formatii, artisti, filme doar pentru a crea artificial o legatura. And that’s sad. Pentru ca ce am descoperit e ca exista pe lumea asta people you just click with. De la prima intalnire/discutie. Te energizeaza, te inspira si te completeaza. Si apoi sunt cei cu care incerci sa construiesti ceva luni de zile pentru ca ai gasit totusi ceva interesant la ei, odata, demult. Iar conversatiile par sa se desfasoare cu incetinitorul.  And some like that but I don’t. It’s terribly uncomfortable. Point being, D. avea nevoie sa exorcizeze niste demoni si sa vada niste lucruri black on white. And D. likes herself more and more lately. Thanks to a few of  you. Big hugs and Martinis all around. :D

PS: And about the way Win 7 looks, I like small icons, not big ones because it’s not a penis, they don’t look better inflated.
  Advertisements

  6 Responses

  Subscribe to comments with RSS.

  1. xelomon said, on October 3, 2009 at 11:48 pm

   Great post :) up with the Martini!

  2. daianara said, on October 4, 2009 at 12:26 pm

   Thanks. And technical question: Martini e doar marca de vermut? Sau e o bautura separat? Coz if you go into a bar and ask for a Martini, you get vermut. Prezentare impecabila, cu paharul potrivit si o maslina, but vermut nonetheless.

  3. xelomon said, on October 4, 2009 at 3:46 pm

   afaik, Martini e o marca de vermut.

   Wiki zice ca e si cockteil de vermut+gin.
   # Martini (vermouth), a brand of vermouth
   # Martini (cocktail), a popular cocktail

   Poate ar trebui sa zici: vreau cocktail Martini (auzi, cum se scrie cockteil in romana?? cocteil suna aiurea, dar nici cocktail parca nu l-as scrie)

  4. daianara said, on October 4, 2009 at 4:25 pm

   That’s weird. O sa incerc sa intreb asa urmatorul barman de care dau, sa vad ce zice. Wiki also says ca acel cocktail pe care-l cerea James Bond se numeste Bradford. :lol:
   Si eu scriu cocktail. La fel cum scriu si mouse, nu maus.

  5. LittleGreenLies said, on October 6, 2009 at 2:55 am

   Apropos de concesii, eu le fac uneori pentru ca nu imi plac conflictele. Desi, daca stau sa ma gandesc acum, mai bine conflicte cu altii decat cu mine insumi… Misto post.

  6. daianara said, on October 7, 2009 at 1:41 pm

   Ei, daca stii ca lipsa concesiilor ar crea conflicte cu cineva, do you really want that person around? Adica daca e cineva care nu poate sa te accepte pe tine, asa cum esti, cu bune si rele, mai bine fara decat cu. Si e greu al naibii fara, sunt prima care sa recunosc asta dar noah, I’m working in the direction.
   Mersi de vizita si de comment & sorry de raspunsuli ncet. My computer has been away from me. :)


  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: